Fudbal

ENGLESKA INVAZIJA: Pet aviona navijača dolazi danas i sjutra u Podgoricu

2503navijacipocetnaEngleska reprezentacija će na sjutrašnjoj utakmici protiv Crne Gore imati podršku više od 1.500 vatrenih navijača koji će biti smješteni na južnoj tribini stadiona pod Goricom.

ENGLESKA INVAZIJA: Pet aviona navijača dolazi danas i sjutra u Podgoricu
Portal AnalitikaIzvor

Dio navijača pristigao je juče i uglavnom su smješteni u hotelima na Crnogorskom primorju. Glavnina britanskih „navijačkih snaga“ stiže večeras i sjutra ujutru u pet čarter letova koji su prijavljeni Aerodromu Podgorica. U jednom avionu, koji slijeće tokom dana biće reprezentacija Engleske, dok će u četiri preostala aviona prisitići oko 750 navijača.

Engleska federacija naručila je 1.800 karata od Fudbalskog saveza Crne Gore i očekuje se da će najveći dio biti iskorišćen, što znači da će Englezi imati jaku pomoć na stadionu pod Goricom.

Očekuje se i da će navijači „sokolova“ uzvratiti istom mjerom,  očekuje se veliki navijački okršaj, ali u granicama fer-pleja, jer je obaveza navijača Crne Gore da korektno i dostojanstveno dočekaju svoje sportske rivale, baš kao što su Englezi na Vembliju sa poštovanjem ispratili crnogorske navijače.

Foto: sportskacentrala.com

 

Portal Analitika