Zanimljivosti

Pet načina kako da uništite i najsavršeniju vezu

24parrr
I
ako mislite da je vaša veza savršena i da baš ništa ne može da je poljulja ipak postoje neke stvari, koje radite nesvjesno ili namjerno, koje u tren oka mogu da unište potpuno dobru i srećnu vezu, pokazuju najnovija istraživanja.

Pet načina kako da uništite i najsavršeniju vezu
Portal AnalitikaIzvor

Pročitajte na koje sve načine i najsrećnija veza može da propadne.

Rezultati su pokazali da pretjerana briga može potpuno da uništi savršeno zdravu vezu. Fokusiranje na negativne strane bitno utiče na sve što radite, pa tako i na vaš ljubavni odnos.

PRESTANAK MEĐUSOBNE KOMUNIKACIJE

Možete da pričate što hoćete, ali jednom kada prestanete da sa partnerom razmjenjujete osjećanja i misli koje vam se motaju po glavi, prekid je neizbježan. Stanje "mirovanja" ubrzo će izblijeđeti sve dobro što ste imali, i zato prije nego što počnete jedno drugo da ignorišete, budite spremni na ono najgore.

Ako ne želite da dođe do toga natjerajte sebe da svakodnevno izražavate svoja osjećanja, pričate o onome što ste radili ili onome što biste željeli da radite.

Komunikacija je ključ uspjeha, ne zaboravite to!

UZIMATE SVOJU POLOVINU ZDRAVO ZA GOTOVO

Da, on ili ona su odabrali baš vas, i tu su jer to žele, a ne zato jer moraju. I nemojte to da zaboravite ni u jednom trenutku! Podsjetite svog dragog zašto je tako poseban, ne zaboravite da mu kažete "hvala" kad učini nešto za vas, jer male stvari su temelj dobre veze.

ISPADI LJUBOMORE

Da, svi smo mi ljudi, i ponekad ne možemo da kontrolišemo emocije koliko bismo to željeli. Ipak, u nekim situacijama bi trebalo da postoje granice - ne provjeravajte njegov mobilni telefon, ni mejl samo iz čiste znatiželje.

NAMETLJIVO PONAŠANJE

Da, individualnost je bitna u nekom odnosu, i zato dobro pripazite kako reagujete. Želi li on ili ona da ide u provod sa svojim društvom, nemojte ga/nju odgovarati. Poštujte njegove/njene želje i ne budite nametljivi.

ULTIMATUMI

To zaista niko ne želi da sluša i jasno je zbog čega.

Blic

Portal Analitika