TV / Film

Rajan Gosling u ulozi Pistorijusa?

24rajanG
P
o Holivudu se ovih dana šuška da je u pripremi scenario za film o životu Oskara Pistorijusa. Po svemu sudeći glavna uloga pripašće Rajanu Goslingu, dok će se u ulozi Pistorijusove tragično nastradale djevojke Rive Stinkemp naći Šarliz Teron, prenose svjetski tabloidi.

Rajan Gosling u ulozi Pistorijusa?
Portal AnalitikaIzvor

Prema informacijama iz Holivuda, za taj film za sada postoje dva scenarija, a jedan od većih studija je zainteresovan za projekat.

"Imate jednog od najpoznatijih sportista na svijetu koji je uhapšen i prelijepu mladu ženu koja je svirepo ubijena. Scenario je počeo da se pravi samo nekoliko dana poslije tragedije" rekao je izvor.

Izvor iz Holivuda smatra da je Rajan, inače zvijezda filmova "The Notebook", "Drive", "Crazy, stupid, love", idealan za ulogu Pistorijusa. Ipak sa druge strane, Gosling je najavio da će napraviti mali predah od glumačkih uloga, a njegov rediteljski debi “How to Catch A Monster” trebalo bi da izađe sljedeće godine.

Oskar Pistorijus, živa legenda atletike i najveći heroj Olimpijade u Londonu, uhapšen je 14. februara pod optužbom da je ubio svoju djevojku Rivu Stinkemp u Pretoriji.

Portal Analitika