Fudbal

Crna Gora sjutra sa Srbijom

MladiCgf
M
lada fudbalska reprezentacija Crne Gore igraće sjutra u Jagodini protiv vršnjaka iz Srbije utakmicu šestog kola prve grupe Regionalne lige.

Crna Gora sjutra sa Srbijom
Portal AnalitikaIzvor

Crna Gora je prvi međusobni duel u Podgorici dobila 2:0.

- Teško da nas ko može ugroziti i spriječiti da do kraja grupne faze takmičenja u Regionalnoj ligi za mlade reprezenzacije osvojimo prvom mjesto u konkurenciji Srbije i Mađarske. Za ovjeru prvog mjesta potreban nam je jedan bod a uvjeren sam da ćemo svu priču oko konačnog plasmana riješiti u Jagodini. Očekujem pobjedu u duelu sa Srbijom jer su oni ove godine olako shvatili Regionalnu ligu. Bez obzira na njihov odnos prema takmičenju, vjerujem da smo bolja ekipa jer smo u prvom duelu upisali pobjedu iako je Srbija je u Podgoricu došla sa izuzetno jakim sastavom, rekao je selektor Vlaisavljević.

U dosadašnjem dijelu regionalnog takmičenja ima i remi sa Mađarskom 0:0. Utakmica u Jagodini počeće u 13 sati i 30 minuta. U Regionalnoj ligi učestvuje šest reprezentacija podijeljenih u dvije grupe, a igra se po dvokružnom bod sistemu. U drugoj grupi su Slovenija, Italija i Hrvatska.

Utakmica sa Mađarskom, koja je odgođena zbog loših vremenskih uslova, biće odigrana 24. aprila.

 

Portal Analitika