Muzika

Pogledajte kako će izgledati bina za Eurosong

okbina1
P
ripreme za Eurosong, koji će se održati u Švedskoj u maju, uveliko su u toku, a organizatori su predstavili i izgled scenografije na kojoj će takmičari izvoditi svoje numere. Ideja za binu nastala je po uzoru na logo Eurosonga, stoga ima oblik krila leptira, a konstrukcija će zauzeti veliki dio „Malme arene“, javlja RTS.

Pogledajte kako će izgledati bina za Eurosong
Portal AnalitikaIzvor

Izvršni supervizor Eurosonga Jon Ola Sand je i na sastanku šefova delegacija rekao da organizatori žele što ravnopravniju pažnju publike:

- Želimo da svaka pjesma na takmičenju zasija punim sjajem - rekao je Sand.

okbina2

Na sastanku šefova delegacija zemalja-učesnica Eurosonga u Malmeu objavljeni su i preliminarni datumi održavanja Eurosonga 2014. godine - od 13. do 17. maja.

Među fanovima Eurosonga na Tviteru pronijela se zanimljiva vest. Agneta Faltskog, članica legendarne švedske pop četvorke „Aba“, biće mogući gost iznenađenja na ovogodišnjem Eurosongu. Agneta se vratila u studio nakon osmogodišnje pauze da bi snimila novi album.

Ta 62-godišnja pjevačica radi na novom materijalu, a u tome joj pomaže poznati švedski muzičar i tekstopisac Jergen Elefson, koji je sarađivao s nekima od najvećih svjetskih pop zvijezda poput Britni Spirs i Selin Dion.

 

Portal Analitika