Abiznis

Kolašin: Obuka iz oblasti komunikacija

obukaok
U
Kolašinu je, 21. 03. 2013., u okviru projekta „Priprema i implementacija državnog i lokalnih planova upravljanja otpadom “, finansiranog od strane Evropske unije, održana obuka iz oblasti komunikacije, PR-a i podizanja svijesti građana, za predstavnike lokalnih samouprava, NVO sektora i predstavnike komunalnih preduzeća sjevernog dijela Crne Gore.

Kolašin: Obuka iz oblasti komunikacija
Portal AnalitikaIzvor

Ministarstvo održivog razvoja i turizma, uz ekspertsku podršku španske kompanije EPTISA Ingenieria y Consultoria S.A, realizuje projekat Priprema i implementacija državnog i lokalnih planova upravljanja otpadom, finansiranog od strane Evropske Unije. Cilj ovog projekta je da se izrade strateške odrednice i planovi upravljanja otpadom na državnom i lokalnom nivou, čija će realizacija doprinijeti očuvanju životne sredine i poboljšanju kvaliteta života i zdravlja ljudi u Crnoj Gori.

Strateške odrednice i planovi upravljanja otpadom će obezbijediti nove razvojne šanse za Crnu Goru - stvoriće se dodatni uslovi za očuvanje životne sredine, bolji ekonomski razvoj, otvaranje novih radnih mjesta i zdraviju budućnost građana, navodi se u saopštenju.

 

 

Portal Analitika