Društvo

U Dinoši sinoć povrijeđeno pet osoba

2203sahrana
U
jučerašnjim događajima u selu Dinoša povrijeđeno je pet osoba koje su kasno sinoć prevezene u Urgentni centar, izvještava radio Antena M.

U Dinoši sinoć povrijeđeno pet osoba
Portal AnalitikaIzvor

U cjelodnevnoj jučerašnjoj drami u selu Dinoša povrijeđena su tri mještanina i dva pripadnika Specijalne jedinice policije, koji su kasno sinoć prevezeni u Urgentni centar.

Do povreda je došlo nakon što su, oko ponoći, predstavnici mještana koji su bili na pregovorima, pošli da saopšte dogovor okupljenima. Tada je došlo do svađe i tuče, a policajci su kamenovani. Nakon incidenta, mještani su se razišli.

Konačni dogovor je da posmrtni ostaci pokojnice, koja je dopremljena u Dinošu iz SAD, sinoć budu smješteni u kapelu crkve Svetog Mihaila, i da danas bude primano saučeće, ali mještani i dalje ne dozvoljavaju da bude sahranjena na tom groblju.

Podgorički radio podsjeća da su pregovori su počeli oko 16 sati, ali nijedna strana nije htjela da popusti. U pregovorima su učestvovali i ministar policije Raško Konjević, predstavnici Glavnog grada, predsjednik Gradske opštine Tuzi, kao i bivši ministar za ljudska i manjinska prava Hamdi Hasani.

Portal Analitika