Muzika

Blic: Fetboj Slim na Egzitu

2203fatboyslim
F
etboj Slim
(Fatboy Slim) jedan od najvećih DJ-jeva današnjice, otvoriće ovogodišnju scenu Dens arenu festivala Egzit (Exit), saznaje Blic.

Blic: Fetboj Slim na Egzitu
Portal AnalitikaIzvor

Fetboj Slim je već nastupao pred publikom jedno od najvećih regionalnih festivala, a prije dvije godine je u beogradskoj Areni ugostio oko 10.000 obožavalaca.

Poznati di-džej, koji je jedan od najzaslužnijih što je elektronska muzika pronašla put ka mejnstrim kulturi, postao je neizostavni dio muzičke scene. Svakako će ostati upamćeni njegovi nastupi na plažama u Brajtonu i Rio de Žaneiru, na kojima je prisustvovala više pod 250.000 ljudi, a policija je čak morala da spriječi dolazak još većeg broja ljubitelja tog superstara.

- Previše volim ovo da bih tek tako prestao. Nikada nisam bio seks simbol, pa mi nije važno da li ljudi misle da sam previše star ili ćelav da bih se bavio ovim poslom. Stalno pokušavam da radim nešto novo. Niko ne zna u kojim godinama bi di-džej trebalo da prestane da se bavi muzikom. Očigledno još nisam došao u te godine. To mi pričinjava veliko zadovoljstvo - kaže Norman Kuk, čovjek koji se krije iza imena Fetboj Slim.

Svojevrsni pionir big-bita u Dens arenu Egzita donosi miksove od hip-hopa, fanka, džeza, tehno, elektro, rok i haus muzike koje kombinuje u jedinstveni muzički izraz pun pozitivne energije, piše Blic.

- Posljednji put kada sam bio na Egzitu bila je odlična atmosfera, ali sada smo još bolji. Očekujem sjajan šou - najavljuje on svoj dolazak na Egzit, koji će ove godine biti održan od 10. do 14. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.

Foto: blic.rs

Portal Analitika