Zanimljivosti

Murinjo zaštitno lice „Top Eleven“-a

2103-Murinjo
Ž
oze Murinjo postao je zaštitno lice najpopularnije menadžerske igre na Fejsbuku “Top Eleven”, koju pravi srpska kompanija Nordeus – prenosi portal B92.

Murinjo zaštitno lice „Top Eleven“-a
Portal AnalitikaIzvor

Menadžer “Top Eleven” je prethodnih godina stekao ogromnu popularnost širom svijeta i približava se broju od 10 miliona igrača mesečno.

Podrška jednog od najboljih fudbalskih trenera svakako će mnogo značiti da se igra još raširi. Murinjo će biti na ikonici splash screenu, “Posebni” će imati i ulogu savjetnika za sve nove menadžere.

Nordeus je kontakt ostvario bez ikakvih stranih agencija, direktno su se obratili Realu i samom treneru, a pošto se njima igra dopala, dogovor je lako postignut – prenosi B92.net.

- Iz konstantne želje da unaprijedimo igračko iskustvo za milione menadžera širom svijeta, željeli smo da u Top Eleven uvrstimo lice koje svojim iskustvom, znanjem i rezultatima zaista simbolizuje najboljeg fudbalskog menadžera na planeti. Žoze Murinjo je bio logičan izbor. Kontaktirali smo Real Madrid i gospodina Murinja, njima se sama ideja ali i važnije od toga, Top Eleven jako dopao, pa nam je i posebno drago da je među mnogim igrama – fudbalskim menadžerima na svijetu Murinjo odabrao baš Top Eleven", rekao je direktor razvoja Nordeusa Nikola Čavić.

Portal Analitika