Abiznis

HAAB: Krediti u saradnji sa EIB za mala i srednja preduzeća

logo_HAAB
U
cilju pružanja kompletne usluge malim i srednjim preduzećima, a u saradnji sa Evropskom investicionom bankom (EIB),  Hypo Alpe Adria Banka (HAAB) AD Podgorica je pripremila povoljne kreditne aranžmane, prilagođene svakoj fazi razvoja preduzeća, saopštili su iz HAAB.

HAAB: Krediti u saradnji sa EIB za mala i srednja preduzeća
Portal AnalitikaIzvor

Klijentima sa odgovarajućom kreditnom sposobnošću biće omogućeno finansiranje projekata sa kamatnom stopom počev od  8.39% na godišnjem nivou. Uz ove kreditne aranžmane, Hypo Alpe Adria Banka nudi posebno osmišljene pakete proizvoda u zavisnosti od faze razvoja preduzeća.

Klijentima je u paketima, osim kredita, ponuđena i cjelokupna bankarska usluga, sa transakcionim računom, debitnom karticom, uslugom e-bankinga uz brojne povoljnosti, kao što je besplatno održavanje računa i slično. Predviđeno je i smanjenje naknade za obradu kredita  i do 30 odsto.

- Hypo Alpe Adria Banka na ovaj način želi podržati razvoj  malih i srednjih preduzeća u Crnoj Gori, koja generišu značajan dio društvenog proizvoda i doprinose kreiranju novih radnih mjesta – navodi se u saopštenju.

Podsjećamo Hypo Alpe Adria (HAA) je mreža banaka čije je jezgro poslovanja u sedam zemalja Alpsko- jadranskog regiona. Osim bankarskih podružnica u Austriji (HBA) i Italiji (HBI), jugoistočno evropsko tržište tradicionalno čini okosnicu HAA. Mreža ima oko 6.000 zaposlenih koji opslužuju 1,2 miliona klijenata, uključujući i brojne male i srednje preduzetnike, privatne klijente i lokalnu upravu. Jaka regionalna komponenta HAA banke čini važnim i (posebno u  jugoistočnoj Europi)  jer su podrška privredi, tržištu rada  i društvu u svakoj zemlji u kojoj rade

Hypo Alpe-Adria-Bank AD Podgorica je crmogorski ogranak Hypo Alpe-Adria grupacije, osnovan 2006. godine. Banka posluje na  10 lokacija u Podgorici, Ulcinju, Herceg Novom, Nikšiću, Baru, Kotoru, Budvi, Pljevljima i Bijelom Polju. Oko 220  zaposlenih opslužuje više od 30000 klijenta.

 

Portal Analitika