Društvo

MIJAJLOVIĆ: Loši vremenski uslovi otežavaju potragu za tijelom djevojke

2103moraca
R
onioci i danas nastavljaju sa potragom za nestalom djevojkom koja je juče skočila sa Vezirovog mosta, ali tijelo još nije pronađeno, kazao je za Portal Analitika direktor Regionalnog centra za obuku ronioca Vesko Mijajlović.

MIJAJLOVIĆ: Loši vremenski uslovi otežavaju potragu za tijelom djevojke
Portal AnalitikaIzvor

- Tim od pet ronilaca i dalje pretražuju dio Morače kod Vukovačkog mosta. Vremenski uslovi su veoma loši, i to dodatno otežava potragu. Uz to, nivo Morače porastao namjanje pola metra u odnosu na juče – pojasni je Mijajlović.

U slučaju da tijelo tragično nastradale djevojke ni danas ne bude pronađeno, potraga će se nastaviti. Mijajlović se nada da će najavljeno poboljšanje vremenskih uslova i njima ići naruku.

- Nastavićemo potragu sve dok se ne pronađe. Pokušaćemo narednih dana da ubacimo i čamce, kako bi bolje pretražili okolinu. Ako ni onda ne budemo našli, vidjećemo šta ćemo dalje preduzeti – dodao je Mijajlović.

Kako je Portal Analitika javila, policija je juče oko 10 sati i 30 minuta obaviještena da se nepoznata djevojka bacila sa Vezirovog mosta. Policija je po dobijanju obavještenja kontaktirala ronioce Centra iz Bijele, koji su tokom dana tražili tijelo nestale djevojke.

foto: alltravels.com

Portal Analitika