Fudbal

Pandev: FIFA je moj glas za Murinja proslijedila Del Boskeu!

Murinjo334
M
akedonski fudbaler i napadač Napolija Goran Pandev iznio je ozbiljne optužbe na račun FIFA, pošto je rekao da je njegov glas Žozeu Murinju za najboljeg trenera nekako proslijeđen pobjedniku Visenteu del Boskeu.

Pandev: FIFA je moj glas za Murinja proslijedila Del Boskeu!
Portal AnalitikaIzvor

Sam dan nakon što je Žoze Murinjo priznao zašto je zaista propuštio ceremoniju dodjele "Zlatne lopte", Pandev je podržao njegove tvrdnje da je izbor za najboljeg trenera - namješten.

"Glasao sam za Murinja za najboljeg trenera godine kao kapiten Makedonije i znam da su se neke čudne stvari dešavale prilikom brojanja glasova. Prema FIFA listi moj glas je završio kod Del Boskea, a ja sam glasao za Murinja. Čak sam ih i zvao da im to kažem, ali nažalost, čudne stvari su se dogodile u FIFA. To je i Murinjo rekao, ali ni on ni ja ništa ne možemo da promijenimo", naglasio je Pandev u izjavi za španske medije.

Njegove riječi i Murinjovo priznanje mogli bi da pokrenu lavinu reakcija, samo je pitanje zašto se Pandev nije ranije oglasio. Ipak, nije usamljen, jer je isti problem imao i selektor Gabona Karlos Duarte.

Portal Analitika