Fudbal

Mijatović: Miha će šokirati Hrvate kao 1999. godine!

MijatovicPedja
J
edan od rijetkih koji tvrdi da Srbija neće izgubiti u „Maksimiru” jeste Predrag Mijatović. Legendarni reprezentativac u razgovoru za „24 sata” uvjerava da će njegov bivši saigrač, prijatelj Siniša Mihajlović, spremiti igrače da šokiraju Zagreb, kao što je to učinila njihova generacija 1999. godine.

Mijatović: Miha će šokirati Hrvate kao 1999. godine!
Portal AnalitikaIzvor

Kako se približavaju petak i velika komšijska bitka za plasman na Mondijal, tako su i očekivanja veća, što nekadašnji as Partizana i Reala ne krije.

"Uvjeren sam da će Srbija odigrati fenomenalnu utakmicu! Toliko vjerujem u Mihajlovića, koji zna šta hoće i koliko može, da sam gotovo siguran da pognute glave neće napu[titi “Maksimir”. Želim mu svu sreću ovog svijeta", rekao je Mijatović.

On je bio dio ekipe koja je u Zagrebu sa Hrvatima igrala neriješeno (2:2) i ostavila ih bez Evropskog prvenstva 2000. godine.

"I kada smo igrali zajedno, uvijek su nam sporni bili mečevi protiv anonimnih Azerbejdžana, Estonije, Makedonije, dok smo sa jačima daleko bolje prolazili. Stalno smo imali problema sa malim selekcijama, a fantastične igre pružali protiv velikih. Tako će biti i sada", smatra bivši direktor Reala.

Portal Analitika