Društvo

Uhapšen Baranin zbog sumnje da je švercovao heroin

heroin
S
lužbenici Ministarstva unutrašnjih poslova – Uprave policije su, na području opštine Nikšić, jutros 20. marta 2013. godine, lišili slobode V.H. (45) iz Bara, zbog osnovane sumnje, da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz Uprave policije.

Uhapšen Baranin zbog sumnje da je švercovao heroin
Portal AnalitikaIzvor

Policijski službenici su jutros rano oko 00,05 časova na magistralnom putu Nikšić –Podgorica, u mjestu Budoš, kontrolisali putničko vozilo marke “Reno”, barskih registarskih oznaka, kojim je upravljao V.H.

Pretresom vozila u prednjom djelu ispod instrumental – table, pronađena je pvc kesa u kojoj se nalazilo oko 50 grama praškaste materije, za koju se sumnja, da je opojna droga heroin.

Pronađena materija je izuzeta i poslata na vještačenje u Forenzički centar.

O događaju je obaviješteno Više državno tužilaštvo u Podgorici.

Protiv V.H. je podnijeta krivična prijava, zbog osnovane sumnje, da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Policijski službenici su nakon lišenja slobode V.H. predali, uz krivičnu prijavu, u zakonskom roku, nadležnom državnom tužiocu, na dalju nadležnost.

 

Portal Analitika