Fudbal

VIDEO: Opšta tuča u Dohi

FudbalskaLoptta
B
ivši napadač Pari Sen Žermena, Brazilac Nene, bio je centralna figura u incidentu koji se dogodio na utakmici katarskog kupa između njegove Al Garafe i Al Arabija.

VIDEO: Opšta tuča u Dohi
Portal AnalitikaIzvor

 

Nene je početkom drugog poluvremena grubo startovao na jednog igrača domaćeg tima i srušio ga na zemlju, potom je zakačio i drugog, pa mu je sudija bez mnogo oklijevanja pokazao crveni karton. Brazilac se nije mirio sa isključenjem i trudio se to da stavi do znanja arbitru. Istovremeno, igrač Al Arabija Husein Kardža, bivši član Rome, Đenove i Intera, ometao je Nenea u dijalogu sa sudijom.

I onda je Brazilac pesnicom sa leđa, žestoko udario Kardžu po glavi, ali ovaj nije ni trepnuo! Samo je ukazao sudiji na divljačko ponašanje protivnika. Međutim, ostali igrači Al Arabija su tada odlučili da uzmu pravdu u svoje ruke. Opkolili su provokatora, što je bio znak da i Kardža krene u osvetu. Zaletio se Marokanac, skočio na Nenea, i ušao u klinč sa Brazilcem. U opštem metežu Nene je dobio nekoliko udaraca od nekolicine rivala, a strasti su se nekako smirile poslije nekoliko minuta zahvaljujuči intervenciji onih sa mirnijom glavom. (Sportal)

Portal Analitika