Fudbal

Drobnjak: Vjerujemo u dobar rezultat protiv Moldavije

TreningFSCg66
N
a trećem treningu uoči kvalifikacione utakmice za Mundijal, pomoćni trener Anto Drobnjak ubijeđen je da će se iz Moldavije vratiti sa tri boda.

Drobnjak: Vjerujemo u dobar rezultat protiv Moldavije
Portal AnalitikaIzvor

’’Znate da ne možemo da računamo na Drinčića i Boškovića, ostali su svi zdravi. Odradili smo trening kompletni. Što se tiče meča, očekujemo da Moldavci odigraju defanzivno i da probaju iz kontri. Nama ne odgovaraju ekipe koje ne znaju da igraju fudbal, i koje se brane. Ali, imamo kvalitet, vjerujem da će momci dati maksimum, i ubijeđen sam da ćemo se vratiti zadovoljni iz Moldavije’', kazao je Drobnjak i ponovio da će opravdati ulogu favorita.

’’Najteže utakmice su unaprijed dobijene utakmice. Možemo mnogo da izgubimo u Moldaviji, i ti bodovi se ne bi mogli više vratiti. Ali, na to ne pomišljamo. Favoriti smo, ali znate da danas u fudbalu najbolji ne pobjeđuje. Međutim, mi nećemo biti u toj poziciji, pobijedićemo, i to će nam dati krila da nastavimo u istom ritmu.’’

Engleska je brzo ’’načela’’ Moldavce i meč privela kraju kako treba, dok su Ukrjainci napadali, stvarali šanse, na kraju samo 0:0. Brzi gol sve bi promijenimo u našu korist.

’’Dobro bi bilo kad bi krenuli kao Englezi. Sve utakmice smo odgledali, a naročito onu sa Ukrajinom. Ukrajinci nijesu imali sreće, imali su sedam-osam odličnih prilika. Međutim, ako igrači budu pravi, kao što su bili do sada, onda neće biti problema da dobijemo utakmicu.''

Portal Analitika