Društvo

Stojanović: Spremni smo da odgovorimo svakom zadatku

19direktor
D
irektor Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova, Slavko Stojanović, sastao se danas sa eminentnim penzionisanim agentom FBI, Džozefom Pistoneom, i savjetnikom Programa za pružanje pomoći u krivičnim istragama Ministarstva pravde Sjedinjenih Američkih Država (ICITAP), Džefom Palmerom.

Stojanović: Spremni smo da odgovorimo svakom zadatku
Portal AnalitikaIzvor

Direktor je Pistoneu prezentovao aktuelne projekte, sa akcentom na strateške i operativne prioritete, od kojih su najvažniji borba protiv korupcije i organizovanog kriminala.

Uprava policije je odlučna u borbi protiv svih oblika kriminala, posebno savremenih bezbjednosnih izazova, a samim tim i davanju doprinosa policije u ispunjavanju obaveza predviđenih Pregovaračkim poglavljem 24.

Uz usvjajanje novih znanja i vještina, kroz obuke i stručna usavršavanje, spremni smo da odgovorimo svakom zadatku koji se pred policiju postavlja, kazao je direktor.

Pistone je izrazio zadovoljstvo posjetom Crnoj Gori i Upravi policije, kao i spremnost da bude profesionalna podrška u obukama policijskih službenika u Crnoj Gori u obavljanju najsloženijih poslova i zadataka.

Direktor je kazao da je posebno zadovoljstvo imati za gosta agenta takvog profesionalnog renomea, sa ogromnim iskustvom, kakav je Pistone.

Uprava policije posebnu zahvalnost duguje i kancelariji ICITAP-a u Podgorici na dosadašnjoj pomoći u realizovanju konkretnih obuka i poboljšanju tehničkih kapaciteta rada policijskih službenika.

Džef Palmer je kazao da je izuzetno zadovoljan dosadašnjom saradnjom da crnogorskom policijom i da se na podršku ICITAP-a i ubuduće može računati.

 

Portal Analitika