Muzika

ŽIŽIĆ: Ponosna što smo favoriti u regionu, na sceni ćemo dati sve od sebe

1903nina
N
a Eurosong idemo sa namjerom da se plasiramo u finale. Ali, mi smo već odnijeli dio pobjede, imajući u vidu pozitivne komentare publike i gledanost spota. Definitivno smo favoriti u regionu i to mogu da kažem „punih usta“ , kazala je za Portal Analitika pjevačica Nina Žižić, koja će u maju sa grupom Who See predstavljati Crnu Goru na Eurosongu u Švedskoj, Malmeu.

ŽIŽIĆ: Ponosna što smo favoriti u regionu, na sceni ćemo dati sve od sebe
Portal AnalitikaIzvor

Nina priča da je očekivala pozitivne reakcije, ali da su ipak iznenađeni koliko je publika dobro odreagovala na spot i kompoziciju, i to ne samo iz Crne Gore, već širom Evrope.

- Iskreno, jedva sam čekala da pjesmu podijelimo sa publikom. Od početka sam vjerovala u nju, kao i momci. Oduševljena sam komentarima i gledanošću. Postoje i oni zluradi, ali oni su u manjini, ocjenjuje Nina.

1903nina2
Ona ističe da je presrećna što je dio ovog projekta, i „što sarađuje sa divnim momcima i velikim umjetnicima“.

U ovom trenutku sva pažnja se preusmjerava na nastup koji, osim što zahtijeva trud i napor, neminovno traži i novac.

- Želimo da živi nastup bude podjednako dobar. Zaista ćemo se potruditi da budemo na visini zadatka. Za sada je scenski nastup još uvijek u nacrtima i mijenja se iz dana u dan. Koliko ćemo dobiti specijalnih efekata, zavisi isključivo od našeg budžeta. Nadam se da će nam se izaći u susret, jer mogu reći da zaslužujemo da se novac usmjeri na prave ljude i pravi projekat, kazala je Nina.

1903nina3
Stajling će biti ekcentričan, poput onog u spotu, jer kako kaže Nina, ovakva vrsta pjesme se ne može iznijeti sa ozbiljnim kostimima.

Na pitanje da li je preslušala druge takmičarske kompozicije mlada pjevačica odgovara da je čula nekoliko pjesama, ali da nijesu ostavile naročit utisak na nju.

- Da me ne shvate pogrešno, nije to iz straha da bih se razočarala, nego mi je u ovom trenutku bitnije da osluškujem publiku, komentare...Iskreno, ne želim da se zamaram time, nadam se da ćemo tamo upoznati što više ljudi, imati divna druženja, dodaje Nina.

1903nina4
Za samo četiri dana, numera „Igranka“ sa kojom kotorska klapa „Who See“ i Nina Žižić predstavljaju Crnu Goru na Eurosongu, ruši sve rekorde, tako da je trenutno najgledaniji spot na zvaničnom kanalu Eurovision na Jutjubu. Do sada ima preko pola miliona pregleda!

foto: facebook.com

Portal Analitika