Novi proizvodi

BMW Serije 5 za 2014.

19bmw5
N
a internetu su se pojavile nezvanične fotografije osvježenog BMW-a Serije 5, čija se premijera očekuje u aprilu, na Sajmu automobila u Šangaju, prenose agencije.

BMW Serije 5 za 2014.
Portal AnalitikaIzvor

U BMW-u su očigledno smatrali da je aktuelni model, koji je se proizvodi od 2010, i dalje dovoljno atraktivan i konkurentan, tako da su promjene u dizjanu minimalne i jedva uočljive.

Prednji branik automobila blago je redizajniran, uz izmjene na svjetlima za maglu i nešto više hormiranih ukrasnih detalja. Pored toga, restilizovani BMW Serije 5 imaće opcione adaptivne LED farove.

Kupcima će biti na raspolaganju i nove alu felne, dok će se promjene na zadnjem dijelu vozila svesti na redizajn izduvnih cijevi - umjesto kružnog profila, one će sada imati trapezoidni oblik.

Uz nekoliko očekivanih izmjena u unutrašnjosti vozila, poput unapređenog ConnectedDrive sistema - mehanika automobila i pogonske jedinice biće preuzete iz aktuelne verzije.

Pored četvorocilindričnih i šestocilindričnih benzinskih i dizel turbo-motora, na raspolaganju je i najsnažniji TwinPower turbo V8.

Proizvodnja redizajniranog BMW-a Serije 5 počeće u julu 2013, a automobil treba očekivati u prodajnim salonima u drugoj polovini 2014. godine.

 

Portal Analitika