Region

ŠOKANTNO: Četvorica mladića u Bečeju pretukla tinejdžera na smrt

19ervinB
S
edamnaestogodišnji Ervin Bilicki pronađen je mrtav na izlazu iz Bečeja prema Bačkom Petrovom Selu kod pekare „Stars“. Kako Blic nezvanično saznaje, ovog momka su pretukla četiri mladića, a otac žrtve je otkrio da ovo nije prvi da su napadali njegovog sina, jer se prije nekoliko mjeseci desilo da je Ervin pretučen i tada je zadobio potres mozga.

ŠOKANTNO: Četvorica mladića u Bečeju pretukla tinejdžera na smrt
Portal AnalitikaIzvor

Nažalost, ovog puta su posljedice nasilja bile fatalne.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao Blic, Ervina su četvorica mladića tukla i šutirala do besvjesti i nanijela mu povrede zbog kojih je izgubio život.

Majka ubijenog, koja radi kao spremačica u Opštini, Verica Velicki, teško je primila vijest o smrti svoga sina i ne može da razumije što je navelo te momke da joj tuku sina do smrti. Ona se nada da će svi oni biti kažnjeni po zasluzi.

Zvanično saopštenje policije i uzrok smrti biće objavljeno nakon obdukcije, koja će biti obavljena na Institutu u Novom Sadu.

Iako je ubijeni mladić Mađar, roditelji Ervina Velickog ne žele da dovede u vezu to što je njihov sin stradao, sa nacionalnom pripadnošću.

 

Portal Analitika