Društvo

Glavni grad: Ne prelaziti preko mosta kod mlina Petra Tokova

okmost
U
pozoravaju se građani da ne koriste pješački most kod mlina Petra Tokova (Mlini Rašovića), koji povezuje Masline i Konik, jer ga je nabujala Ribnica proteklih dana dodatno oštetila, saopštila je pres služba Glavnog grada.

Glavni grad: Ne prelaziti preko mosta kod mlina Petra Tokova
Portal AnalitikaIzvor

Ne prelaziti preko mosta kod mlina Petra Tokova Podsjećamo, most je zbog ranijih oštećenja zatvoren za saobraćaj u oktobru prošle godine, ali su ga mnogi građani koristili ignorišući znake upozorenja i postavljene barijere.

- S obzirom na najnovija oštećenja i činjenicu da je popustila i druga stopa mosta, svaki prelazak preko njega je rizičan, posebno pri visokom vodostaju.

Zato upozoravamo građane da poštuju znake zabrane saobraćaja i da ne pokušavaju da preskaču barijere i prelaze preko mosta kako ne bi izlagali opasnosti sopstvene živote. Sekretarijat za komunalne poslove i saobraćaj Glavnog grada uvrstio je ovaj putni objekat u prioritete za sanaciju, a njen početak uslovljen je kako vremenskim prilikama, tako i prilivom finansijskih sredstava – saopšteno je iz PG biroa za odnose sa javnošću.

 

 

Portal Analitika