Fudbal

Engleska ipak bez Ferdinanda na Crnu Goru

FerdiandENG
I
ako je bilo nagovještaja da bi Rio Ferdinand, defanzivac Mančester junajteda, mogao da se vrati u reprezentaciju Engleske, ipak neće pomoći saigračima u mečevima sa San Marinom i Crnom Gorom u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Engleska ipak bez Ferdinanda na Crnu Goru
Portal AnalitikaIzvor

Selektor Engleske reprezentacije Roj Hodžson rekao je da se Ferdinand povukao iz nacionalnog tima, jer nije u mogućnosti da prati plan treninga zbog problema sa leđima.

- Razočaran sam, ali Rio nije u mogućnosti da prati trenažni proces. Ipak, zadovoljan sam, jer je tražio da razgovaramo, pa sam od njega lično čuo zašto ne može da igra - rekao je selektor “Albiona”.

Ferdinand je poručio da želi u budućnosti da nastupa za nacionalni tim i da će biti na raspolaganju Hodžsonu za buduće utakmice Engleske reprezentacije.

- Razgovarao sam sa selektorom i objasnio mu situaciju. Bilo mi je važno da shvati da sam posvećen reprezentaciji kao i ranije. Žao mi je što neću biti na raspolaganju selektoru u narednim mečevima, ali se nadam da ću biti spreman za buduće izazove - rekao je Ferdinand.

Portal Analitika