Muzika

„Igranka“ već najgledaniji spot na Jutjub kanalu Eurosonga!

Igranka
Z
a samo tri dana, numera „Igranka“ sa kojom kotorska klapa „Who See“ i Nina Žižić predstavljaju Crnu Goru na Eurosongu, ruši sve rekorde, tako da je trenutno najgledaniji spot na zvaničnom kanalu Eurovision na Jutjubu (Jutjubu) saznaje Portal Analitika.

„Igranka“ već najgledaniji spot na Jutjub kanalu Eurosonga!
Portal AnalitikaIzvor

Od četvrtka uveče, kada je „Igranka“ premijerno prikazana i postavljena, do danas spot za pjesmu kojom ćemo se predstaviti na čuvenom muzičkom takmičenju u maju u Malmeu, ima 441.562 pregleda na Jutjubu.

Reditelj spota Zoran Marković Zonjo kazao je za Portal Analitika da je tajna spota za „Igranku“ u tome što ima sve elemente „koji bi naćerali ljude da pogledaju spot“.

Zoran-Markovic-Zonjo

„Ljudi tamo igraju, ima lijepih žena, ima nekih muškaraca, ima maski, zanimljiva je scenografija, lijepo je snimljen, moderno je izmontiran, dobro ofarban, i to sve ukupno čini jedan proizvod koji je prijemčljiv“ kazao je Marković.

Poznati umjetnik je istakao da je i pjesma zanimljiva jer pripada novom umjetničkom pravcu dap stepu koji je trenutno veoma aktuelan u svijetu. On je uvjerenja da mnogi mladi ili oni koji se osjećaju mladima uživaju u novim muzičkim žanrovima.

„Dosta je bilo festivalskih žalopojki, evo da probamo sada malo  i sa ovim. Možda ćemo sa ovom vrsto muzike izaći na zelenu granu s obzorom da festivalski pop do sada nije dobro prolazio“ pojasnio je popularni Zonjo.

Odmah iza „Igranke“ slijedi Austrija sa 343.803 pregleda sa spotom za pjesmu „Shine“ koju izvodi Natalija Keli. Na trećem mjestu se našao naš susjed Srbija, sa pjesmom „Ljubav je svuda“, koju izvode finalistkinje Prvog glasa Srbije, okupljene u grupu „Moje 3“, sa 193.726 pregleda.

Legendarna Boni Tajler koja će sa „Believe In Me“ predstavljati Veliku Britaniju nalazi se na četvrtom mjestu po gledanosti sa 191.759 pregleda. Sa preko 100.000 pregleda na zvaničnom kanalu Eurovision na Jutjubu nalaze se predstavnici Danske, Gruzije, Slovenije i Njemačke.

Podsjećamo, kotorski dvojac je pisao tekst, muziku komponovao Skaj Vikler, aranžman je uradio Željko Veljković, a spot Zoran Marković Zonjo.

Foto: preuzeto sa - infonewes.ru

Igranka bez prestanka vanka...

Portal Analitika