Region

Jeremić: Demokratska stranka je u bunilu

jeremiczaujutro
B
ivši član Demokratske stranke, predsjednik Generalne skupštine UN Vuk Jeremić izjavio je da nije došao na današnju Skupštinu DS u beogradskoj hali "Pionir", iako je najavio, jer je smatrao da je nepristojno da dolazi posle isključenja, pošto je već spriječen da nastupi kao delegat, ali i zato što mu je bio - kako je obavješten - pripremljen "specijalni doček" - zvižduci, vređanja, dobacivanje i gađanje papirima.

Jeremić: Demokratska stranka je u bunilu
Portal AnalitikaIzvor

Gostujući u "Utisku nedelje" TV B92, Jeremić je rekao da ga je na to upozorio jedan visoki stranački funkcioner.

- Nijesam želio da se pojavim na današnjoj Skupštini na privatni poziv Đilasa. To nije privatna stvar i privatna stranka, iako njegovo ponašanje to tako ne kategoriše. Vratiću se posle odluke Ustavnog suda, samo što tada ta skupština neće biti pogramska, već izborna i za nju mi neće biti potreban poziv - naglasio je Jeremić.
Prema njegovom mišljenju u DS vlada "potpuni autizam".

- Demokratsku stranku danas karakteriše dezorijentisanost i autokratičnost. Pogledajte ko danas predstavlja DS, kakvu politiku ima i kakav plan za izlazak iz krize predlaže. DS se, po mom dubokom uvjerenju, nalazi u bunilu, ima visoku temperaturu - rekao je Jeremić.

 

Portal Analitika