Politika

DPS: Miodrag Lekić je prerušeni Andrija Mandić

dps-logo
K
ako predsjednička kampanja odmiče, maske padaju, pa zapravo vidimo da je nezavisni kandidat Miodrag Lekić prerušeni Andrija Mandić. Konačno vidimo da on nije za ulazak u NATO savez, ocijenili su u Demokratskoj partiji socijalista.

DPS: Miodrag Lekić je prerušeni Andrija Mandić
Portal AnalitikaIzvor

- Jasno se čuje protivljenje odluci o priznanju Kosova. Da je naša državna politika napravila dobre odluke u oba slučaja, potvrđuju i gotovo sve zemlje EU koje su i članice NATO-a i koje su priznale Kosovo, kao nezavisnu zemlju. Osim naših građana, dobro je da su takav stav čuli i naši međunarodni partneri, kod kojih se Mandić, prerušen ili ne, trudi da što češće boravi i predstavi Crnu Goru u što lošijem svijetlu, ističu u saopštenju iz DPS-a dostavljenom Portalu Analitika.

Građani, imaju mogućnost da izaberu čovjeka koji je dokazao privrženost svojoj državi, koji je cijenjen i u Crnoj Gori i van nje, koji u svojoj politici baštini evropske vrijednosti i koji nas spaja sa našim prijateljima svugdje u svijetu, tvrde u DPS-u.

- Postoji i druga mogućnost, ako građani žele za predsjednika osobu koja će nas svađati sa partnerima iz Evropske unije EU i NATO-a i koji bi nas vratio, samo kad bi mogao, pred dileme i izazove koje smo kao društvo već odavno prevazišli i donijeli odluke koje su bile u najboljem interesu Crne Gore. On bi sad to malo preispitivao. I nakog 7.aprila takvu politiku će moći da vodi samo kao opozicioni poslanik, koji će navraćati do Crne Gore najviše par puta godišnje, jer će građani za predsjednika izabrati Filipa Vujanovića koji će nastaviti da vodi politiku integracija, napretka i pomirenja, zaključeno je u saopštenju.

 

 

Portal Analitika