Zabava

Anđela iz spota „Igranka“: Nezaboravno iskustvo uprkos hladnoći u hali

andjela4
P
oznata podgorička manekenka Anđela Raičević, kaže da joj je snimanje spota za pjesmu „Igranka“, bilo nezaboravno iskustvo, uprkos hladnoći koja je vladala u hali „Radoja Dakića“.

Anđela iz spota „Igranka“: Nezaboravno iskustvo uprkos hladnoći u hali
Portal AnalitikaIzvor

- Snimanje ovakvog spota je za mene bilo nešto skroz novo, nikad nijesam imala slično iskustvo - da glumim da se tučem sa nekom djevojkom, koja mi je pritom i sestra, jer imale smo ulogu koju baš i nije tako lako izvesti, priča Anđela za Portal Analitika.

Ona kaže da je snimanje bilo baš naporno, jer su neke scene ponavljali i po 10 puta.

andjela1- Nama je uloga bila zahtjevna i teška, jer treba da izgleda što uvjerljivije. A što se tiče hladnoće... Hmmm... S obzirom da smo mi snimale kadrove u kupaćem kostimu, itekako je bilo hladno, a napolje je jos kiša padala, a zimski je period, tako da ni sa te strane nam nije bilo najsjajnije. Grijali smo se u kolima, u pauzama. Ali, pokušali smo da zanemarimo tu činjenicu, samo da sve bude kako treba, navodi uz osmjeh Anđela, koja je oduševljena saradnjim sa klapom Who See i Ninom Žižić, koji nas predstavlja na Eurosongu i rediteljem Zonjom.

- Zonjo je profesionalac, tako da zna da radi svoj posao što je još jednom i dokazao ovim spotom. Svidio se nekima ili ne, ne ostavlja nikoga ravnodušnim. Uglavnom, na snimanju smo imali dosta instrukcija i ideja kako da izgleda sve onako kako sada izgleda, odnosno, kako je on cijelu stvar zamislio. Cijela ekipa je učestvovala u tome, davala ideje i slično. On je uglavnom zadovoljan sa našom „glumom“, a njegovo mišljenje mi je jako bitno. Ja sam zadovoljna. Ljudima se sviđa. I mislim da treba da ih maksimalno podržimo, jer oni predstavljaju našu državu, zaključila je Anđela, koja je prošle godine kao Foto dana krasila naslovnicu Portala Analitika.

Podsjetimo, prve reakcije iz regiona na spot i pjesmu „Igranka“ su odlične. Pjesma ne samo da je energična i puno modernija od onoga na što smo navikli na Eurosongu, nego je već postala pravi hit na Ju tjubu. Pjesma Igranka već danas ima preko 360 hiljada pregleda na Ju tjubu.

andjela
Portal Analitika