Muzika

„Igranka“: Žurka je tek počela, možemo li u finale?

1503whosee
Bravo Crna Goro, uvijek nešto drugačije“, „12 poena imate od komšija iz Srbije“, „Znao sam da su pripremili iznenađenje za Evroviziju“, „Čestitamo - srećno“, samo su neki od komentara na pjesmu „Igranka“ grupe Who See i Nine Žižić na zvaničnom sajtu Eurosonga.

„Igranka“: Žurka je tek počela, možemo li u finale?
Portal AnalitikaIzvor

Crna Gora je sinoć predstavila kompoziciju i spot sa kojom će se takmičiti u Malmeu u maju. Kotorski dvojac je pisao tekst, muziku komponovao Skaj Vikler, aranžman je uradio Željko Veljković, a spot Zoran Marković Zonjo. Čitav projekat je koštao 25 hiljada eura.

No, uprkos skromnom budežtu, naša ekipa može da se pohvali pjesmom i kvalitetom koji će itekako moći da parira tamošnjim izvođačima.

Prve reakcije medija i publike u Crnoj Gori i regionu su više nego pozitivne.

1503eur
- Ovo je žurka koja ne prestaje. „Igranka“ je tipična hip hop pjesma sa glasom anđela - Nine Žižić. Ideja je da se pjesmom širi pozitivna energija. Priča o radosti života, zabavi i svim onim stvarima koje želimo i o kojima sanjamo. Tačnije, možemo reći da imamo jednu zaista hedonostičku pjesmu, napisao je novinar iz Njemačke Jakov Leon u izvještaju sa Eurosong TV, koji je preko 200 ljudi podijelili na Fejsbuku.

Na zvaničnoj stranici klape Who See na Fejsbuku, za Dedu i Noyza su samo riječi hvale – „Bravo momci, možda ćete biti jedini koji će dovesti Eurosong u našu državu“, napisao je Stefan Ivanović.

1503eur2
Stigli su i komentari iz regiona – „Bravo momci, žurka je i u Novom Sadu“, napisala je Nika Ra, dok je Mario Šponja dodao „12 poena iz Srbije ide za Crnu Goru“.

okpulsUrbanizacija: Najčitaniji srpski portal Blic piše da potpuno neočekivana numera koja dolazi iz Crne Gore prijeti da osvoji Evropu. Ako je suditi po komentarima srpskih VIP faca, ova grupa će zaista napraviti pometnju u Malmeu, piše Blic.

- Crna Gora šalje svježu krv na Eurosong. Iznenađena pjesmom, muzikom. pravcem, a ponajviše spotom :) Svaka čast za Zonja iz "The books of knjige" - napisala je Aleksandra Radović na "Tviteru"

- Crnogorci su napravili odličan izbor za „Eurosong“. Čestitam im! – napisala je Dunja Ilić.

okdnevnikPjesma iznad vremena: Pohvale stižu i iz Hrvatske. Veoma čitani portal dnevnik.hr za crnogorsku pjesmu piše da je hit hitova!

- Hit hitova! Grudi, stražnjice i žestok zvuk u spotu Crne Gore za Eurosong, piše taj portal.

Nakon legendarnog Ramba Amadeusa, Crna Gora još jednom je ispred svog vremena, točnije njihovi predstavnici za Eurosong.

Tako je u četvrtak naveče hip hop klapa Who See zajedno s Ninom Žižić predstavila spot i pjesmu za ovogodišnji Eurosong, 'Igranka'.

Pjesma ne samo da je energična i puno modernija od onoga na čega smo navikli na Eurosongu nego je već postala pravi hit na Ju tjubu. Djelimičnoj slavi pjesme svakako pridonosi i spot pjesme u kojem se pojavljuju golišave cure bujnih grudi koje vrlo 'živo' plešu i 'tresu' svojim oblinama, konstatuje dnevnik.hr.

Ove godine sigurno nećemo nastupati prvi, a u našoj grupi, od zemalja iz bivše SFRJ, su: Srbija, Slovenija i Hrvatska.

1503hu
Scenski nastup tek treba da smislimo, a zahtjevi Eurosonga, imajući u vidu konkurenciju, neće biti laki.

No, ako nastavimo ovim tempom, prolazak u finale čini se kao izvjestan.

Spot za pjesmu na društvenoj mreži Ju tjub ima više od 70 hiljada pregleda.

Želimo da čujemo i vaše mišljenje - ostavite komentar.

Portal Analitika