Društvo

Cetinje: Dežurne ekipe dva puta intervenisale u Donjem polju

14cetinjeok
O
bilne padavine, koje su tokom prošle noći i jutra registrovane na gradskom i ruralnom području Prijestonice Cetinje, nijesu za sada izazvale veću štetu. Nadležne ekipe intervenisale su dva puta u Donjem Polju, a za saobraćaj je zatvoren podvožnjak u ulici Novice Cerovića.

Cetinje: Dežurne ekipe dva puta intervenisale u Donjem polju
Portal AnalitikaIzvor

Svi pripadnici Službe zaštite i spašavanja, odnosno vatrogasna jedinica, od sinoć su na dežurstvu, a pri intervencijama im pomažu i članovi drugih javnih preduzeća i službi.Tokom noći i jutra vatrogasna jedinica i služba Javnog komunalnog preduzeća intervenisli su dva puta u naselju Donje Polje. Takođe, vatrogasna jedinica preventivno je djelovala i na postrojenjima JP „Vodovod i kanalizacija“.

Kako je tokom noći došlo do rasta nivoa Rijeke Crnojevića i Skadarskog jezera, članovi Službe zaštite i spašavanja, iz predostrožnosti, od jutarnjih sati prisutni su i u Rijeci Crnojevića.

Usljed velike količine vode, za saobraćaj je zatvoren podvožnjak u ulici Novice Cerovića.

Iz Hidrometeorološkog zavoda Crne Gore - stanica Cetinje, saopšteno je kako je tokom posljednja 24 časa izmjerena količina padavina iznosila 195,7 litara po metru kubnom.

 

Portal Analitika