Zabava

Novi modni trend u Holivudu

14dzesika_albaok
S
lučajnost ili tajni modni trend? Gotovo istovremeno, tri slavne dame pojavile su se u identičnim odjevnim kombinacijama na različitim krajevima SAD. Misterija „roze džemper, farmerke i šal“ zbunila je svjetske modne sladokusce.

Novi modni trend u Holivudu
Portal AnalitikaIzvor


Tri slavne mame već su ovjekovječene na paparaco fotografijama u gotovo identičnim odjevnim kombinacijama, pa je modnim krugovima počela da se pronosi vijest da je Holivud uveo uniforme.



Misterija koja se nadnijela nad ormare poznatih dama još je veća ukoliko se uzme u obzir da su Džesika Alba, Dženifer Garner i Alesandra Ambrozio tokom istog dana nosile bezmalo iste stvari.



Dokaz da su čudne sile na djelu ili da su „tri musketarke" dobile tajnu poruku, koja je tek počela da cirkuliše, je i činjeica da su dvije glumice i manekenka istovremeno „ulovljene" na različitim krajevima SAD – u Majamiju, Njujorku i Santa Moniki.



14Dzeniferok

Reklo bi se da tu nema neke mudrosti, jer spoj koji je unio pometnju i u redove najpoznatijih ličnosti čine roze džemper, farmerke i marama ili šal oko vrata.



Stilisti manje skloni da povjeruju u modne zavjere tvrde da je riječ o komfornoj kombinaciji koju su majke sa malom djecom, kao što je to i ovdje bio slučaj, širom svijeta obukle nebrojeno puta i da svakog dana mogu da se fotografišu hiljade žena u „novoj holivudskoj uniformi".



Međutim, modno veoma osvješćene pripadnice svijeta poznatih, tvrde pripadnici druge struje, neće tek tako da se late roze džempera ili marame...

tekst i foto: RTS.rs

Portal Analitika