Košarka

Lisac: Možda F4 bude u Skoplju, Nišu, Laktašima...

LisacRoman
P
redsjednik Košarkaškog saveza Srbije (KSS) i gradonačelnik Beograda Dragan Đilas potvrdio je da je poslije sastanka sa prvim čovjekom ABA lige Romanom Liscem prihvatio da se finalni turnir regionalnog takmičenja održi u glavnom gradu Srbije. Međutim, od Lisca su u toku dana stigle informacije da ništa nije dogovoreno kao i da će Fajnal for možda biti u Skoplju, Nišu pa čak i u Laktašima.

Lisac: Možda F4 bude u Skoplju, Nišu, Laktašima...
Portal AnalitikaIzvor

Lisac je za srpske medije poručio da ipak ništa nije dogovoreno, kao i da Beograd i dalje ima jednake šanse baš kao i Skoplje, Niš i Laktaši.

"Poslije sastanka sa Đilasom nijesam rekao da nije prihvatio da se fajnal-for odigra u Beogradu. Uputio nas je na državne organe za razgovor o bezbjednosnim mjerama i tražio da nađemo osiguravajuću kuću za slučaj materijalne štete. Nemam ništa protiv Đilasa, već sam rekao da je najnormalnije da se u Beograd održi fajnal-for, ali očekujemo da ponuda za organizaciju bude prihvaćena objeručke. Dakle, Beograd nije u prvom planu. Skoplje je kandidat, ali u ovom trenutku ne bih se izjašnjavao da li je najbliže tome da bude domaćin fajnal-fora. Moguće je da bude odigran i u Laktašima, Nišu, pa čak i u Beogradu", rekao je Lisac za "Novosti", dodajući da će sve biti poznato do kraja neđelje.

Portal Analitika