Društvo

SG Montenegro: U ponudi paket za pomorce

oksg
S
ociete Generale Montenegro(Sosijete ženeral Montenegro) ponudila je novi proizvod, Le Club Paket za pomorce, za sve svoje sadašnje i buduće klijente koji se bave ovom profesijom. Paket za pomorce sastoji se iz niza proizvoda koje banka, u okviru ovog paketa, nudi po mnogo povoljnijim cijenama u odnosu na pojedinačno korišćenje istih bankarskih proizvoda, saopšteno je iz te banke.

Portal AnalitikaIzvor

U ponudi su dvije vrste paketa za pomorce: Standard i Superior. Pomorcima koji budu koristili Standard paket na raspolaganju su devizni račun uz 50% nižu proviziju za ino-prilive, Visa Electron i Maestro kartica, SMS izvještavanje kao i trajni nalog kojim se sredstva mogu staviti na raspolaganje članovima porodice koji su u zemlji, i sve to po značajno nižim cijenama. Superior paket uz sve navedene pogodnosti i niže cijene proizvoda pomorcima omogućava i izuzetno povoljno korišćenje e-banking usluga.

Cijene proizvoda i usluga u okviru paketa su značajno niže u odnosu na cijene svakog pojedinačnog proizvoda. Na ovaj način Societe Generale Montenegro je željela da omogući pomorcima i njihovim porodicama povoljno i bezbrižno upravljanje njihovim porodičnim finansijama.

U ponudi Societe Generale Montenegro su još četiri “Le Club” paketa proizvoda koji omogućavaju klijentima da veliki broj bankarskih proizvoda koriste po mnogo nižim cijenama i time ostvare značajne uštede. Le Club paketi Standard, Superior i Premier omogućavaju i do 40 odsto niže cijene bankarskih proizvoda u odnosu na pojedinačne cijene, kao i niže kamatne stope na dozvoljeni minus i niže naknade. Le Club Business paket nudi povoljne cijene svih bankarskih proizvoda neophodnih za svakodnevno poslovanje klijenata pravnih lica.

Više informacija o svim “Le Club” paketima klijenti banke, i oni koji će to uskoro postati, mogu dobiti u ekspoziturama Societe Generale Montenegro u Podgorici, Budvi, Baru, Ulcinju, Kotoru, Tivtu, Igalu, kao i u Nikšiću, Danilovgradu, Cetinju, Kolašinu, Bijelom Polju, Beranama i Rožajama.

 

Posjetu svakoj od ekspozitura moguće je zakazati i putem prvog bankarskog mikrosajta u Crnoj Gori koji je lansirala Societe Generale Montenegro : www.kreditzamene.me, zaključeno je u saopštenju.

 

 

Portal Analitika