Fudbal

Šuker: Volio bih da se ne zviždi srpskoj himni u Zagrebu

SukerDavorr
P
redsjednik Fudbalskog saveza Hrvatske (HNS) Davor Šuker rekao je da očekuje da duel sa Srbijom na Maksimiru protekne u normalnoj atmosferi i istakao da bi volio da uoči meča niko ne zviždi himni "Bože pravde".

Šuker: Volio bih da se ne zviždi srpskoj himni u Zagrebu
Portal AnalitikaIzvor

"Očekujem pravi sportski meč, da prođe onako kako žele obje ekipe. Vodilje su nam fer plej i respekt, hoćemo da se ogradimo od svih huligana. Kao što će biti nama ovdje, biće nam i u Beogradu. Utakmica se igra za tri boda, mi smo u malo boljoj poziciji. Garantujem da će meč proći u sportskoj borbi. Volio bih da imam zlatni štapić, da se ne zviždi srpskoj himni, ali na kraju, možda se zviždi i kad igraju Engleska i Francuska", rekao je Šuker.

On je istakao da u predstojećem duelu uloga favorita pripada Hrvatskoj, ali da to ne mora ništa da znači.

"Na ovoj utakmici smo mi favoriti, ali na papiru. To moraš da opravdaš na terenu. Svi koji smo u fudbalu znamo da to ništa ne znači, može da dođe jedna lopta, jedan udarac i da izgubiš utakmicu. Mi želimo da što prije ovjerimo vizu za Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Igramo kod kuće, očekujemo tri boda, ali svjesni smo i šta će pokušati da urade gosti i selektor Mihajlović", naveo je on.

Portal Analitika