Košarka

VITKOVAC: Spremamo se da pobijedimo Zvezdu

cedomir21
N
akon ubjedljive pobjede protiv Splita u Podgorici (66:47), u pretposljednjem kolu ABA lige košarkaše Budućnost Volija u subotu očekuje teško gostovanje Crvenoj Zvezdi u Beogradu. Krilni igrač košarkaša Budućnosti Čedomir Vitkovac u izjavi za Portal Analitika kaže da protiv Zvezde idu na pobjedu.

VITKOVAC: Spremamo se da pobijedimo Zvezdu
Portal AnalitikaIzvor

- Budućnost ima iste šanse kao i prije. Bitno nam je da pobijedimo Zvezdu u Beogradu i za to se spremamo - kazao je Vitkovac.

Na pitanje da prokomentariše što očekuje od revanša protiv Lokomotive Kuban, Vitkovac je kazao da se nada da će u Krasnodaru pokazati malo bolju igru nego u prvom meču u Podgorici.

- U meču protiv Lokomotive idemo da pokažemo da možemo malo bolje da odigramo nego što smo u Podgorici. To je izuzetno jaka ekipa, posebno kao domaćin, ali mislim da možemo mnogo bolje da odigramo - kategoričan je Vitkovac.

On je istakao da je atmosfera u klubu odlična i da se spremaju za finiš sezone.

- Atmosfera u klubu je odlična. Svi se spremamo za ovaj finiš sezone, da sve bude kako treba - kazao je Vitkovac i dodao:

- Postoje kalkulacije, ima još dosta da se igra, biće tu još nekih čudnih rezultata. Mi se spremamo i gledamo samo nas - zaključio je Vitkovac.

 

Portal Analitika