Društvo

CRNOVRŠANIN: Ne želim komentarisati dešavanja na relaciji Ivanović-Obrenović

crnovrsanin
P
redsjednik Savjeta Agencije za zaštitu ličnih podataka i slobodan pristup informacijama Šefko Crnovršanin kazao je Pobjedi da će to upravljačko tijelo ovih dana razgovarati o žalbi petoro zaposlenih – četvorice kontrolora i sekretara Agencije, te da vjeruje kako se svi problemi „koje zaposleni imaju sa direktorom Bojanom Obrenivićem mogu riješiti unutar kolektiva“.

CRNOVRŠANIN: Ne želim komentarisati dešavanja na relaciji Ivanović-Obrenović
Portal AnalitikaIzvor

„Savjet je planirao sjednicu o izvještaju o radu i drugim dokumentima za utorak, a odmah nakon toga sastaćemo se i povodom zahtjeva kontrolora. Ne bih prije te sjednice želio da komentarišem niti razloge njihovog nezadovoljstva, niti najnovija dešavanja na relaciji člana savjeta Alekse Ivanovića i direktora Obrenovića, ali vjerujem da imamo kapacitet da to prevaziđemo“, rekao je Crnovršanin za Pobjedu.

Crnovršanin je kazao da će Savjet razgovarati i o rješenju po kojem je specijalna državna tužiteljka Đurđina Ivanović povrijedila Zakon o zaštiti podataka ličnosti kada je saopštila informacije o zdravstvenom stanju bivše direktorke Crnogorske komercijalne banke Milke Ljumović.

Takvo rješenje je Savjet ranije donio, ali ne i rješenje o pokretanju prekršajnog postupka, kako je ranije izjavio Radenko Lacmanović.

Portal Analitika