Svijet

Dženifer Kaprijati optužena da je prebila bivšeg momka

1103kaprijati
B
ivša zvijezda ženskog tenisa i olimpijska šampionka Dženifer Kaprijati optužena je da je prebila svog bivšeg momka Ivana Brenana u teretani na Floridi.

Dženifer Kaprijati optužena da je prebila bivšeg momka
Portal AnalitikaIzvor

Slavna Amerikanka je prvo počela da vrišti na njega, da bi ga nakon toga udarila u grudi, a veći incident spriječila je instruktorka joge, prenosi B92.

Bivši golfer je nakon toga otrčao u mušku svlačionicu gdje se zaključao i pozvao policiju. Organi reda su u izvještaju naveli da je Brenan imao crvene otiske na grudima, kao i da su mu se ruke vidljivo tresle.

Njih dvoje su bili u vezi od maja 2011. do februara 2012. godine, a on je dodao da je njeno proganjanje počelo vrlo brzo nakon što su raskinuli.

Brenan je nakon date izjave priložio sedam izvještaja iz policije, koji dokazuju da ovo nije prvi put da ga je Kaprijati napala.

"Sve informacije koje kruže u medijima su iznete isključivo od gospodina Brenana, i moramo da naglasimo da je sve to napumpamo i daleko od onoga što se stvarno desilo", rekla je Natali Mikolić, član PR tima slavne teniserke.

I sama teniserka se oglasila na Tviteru nedugo zatim.

"Odgurnula sam čovjeka koji me je verbalno maltretirao iz 'daleka'. Ovaj čovjek me maltretira i proganja previše vremena. Istina će izaći na vidjelo", napisala je ona.

 

Portal Analitika