Društvo

Uhapšena djevojka osumnjičena za džeparenje u Budvi

hapsenje
S
lužbenici Ministarstva unutrašnjih poslova –Uprave policije, Područna jedinica Budva podnijeli su, juče 10. marta 2013. godine, krivičnu prijavu protiv M.Š. (28) iz Višegrada, zbog osnovane sumnje, da je počinila tri krivična djela teška krađa na drzak način, na štetu građana Budve, saopšteno je iz Uprave policije.

Uhapšena djevojka osumnjičena za džeparenje u Budvi
Portal AnalitikaIzvor

Sumnja se, da je M.Š. , 05. marta 2013. godine, počinila krivično djelo teška krađa na štetu V.Ć. iz Budve, na način što je, sumnja se, zloupotrebljavajući okolnosti i usljed nepažnje oštećenog, otuđila mu iz džepa novac u iznosu od 900 eura.

M.Š. je, kako se sumnja, 28. februara 2013. godine, počinila tešku krađu na štetu V.Č. iz Budve, na način što je, sumnja se, zloupotrebljavajući okolnosti i koristeći nepažnju oštećenog, otuđila mu iz džepa jakne novac u iznosu od 1.100 eura.

Dalje, sumnja se, da je M.Š. i 15. februara 2013. godine, u naselju Blokarica u Budvi, počinila krivično djelo teška krađa na štetu N.I. iz Budve, koristeći isti “modus operandi”, kojom prilikom mu je iz džepa otuđila novac u iznosu od 520 eura.

O događajima je obaviješteno Osnovno državno tužilaštvo u Kotoru.

Preduzimanjem intezivnih aktivnosti na rasvjetljavanju pomenutih teških krađa, policijski službenici Područne jedinice Budva su identifikovali M.Š. koja se sumnjiči za izvršenje ovih krivičnih djela i ona je lišena slobode juče ujutro u 02,00 časa, na magistralnom putu Podgorica - Danilovgrad, od strane službenika Ispostave Danilovgrad.

Nakon lišenja slobode M.Š., u službenim prostorijama Područne jedinice Budva, sprovedene su službene radnje prepoznavanja kojima je rukovodio nadležni državni tužilac, a kojom prilikom je M.Š. prepoznata od strane oštećenih kao lice koje je počinilo krivična djela teška krađa na njihovu štetu.

Policijski službenici Područne jedinice Budva su, predali M.Š., u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru na dalju nadležnost.

 

Portal Analitika