Fudbal

Real spremio 70 miliona za Bejla!

BejllTotenhem
P
rema navodima britanskog "Mirora", Madriđani su spremni da daju 70 miliona eura za Gereta Bejla, sa kojim bi potpisali ugovor na 5 sezona.

Real spremio 70 miliona za Bejla!
Portal AnalitikaIzvor

"Galaktikosi" žele što prije da potpišu ugovor sa Velšaninom u redovima Totenhema, Geretom Bejlom i zbog toga su spremni da izađu sa ponudom pred čelnike londonskog tima, vrijednom čitavih 70 miliona eura.

Prema ugovoru koji bi Madriđani ponudli Bejlu, Velšanin bi zarađivao 11 miliona eura po sezoni narednih 5 sezona.

Da su Madriđani riješeni da dovedu Velšanina po svaku cijenu, govori i vijest prema kojoj su "Galaktikosi" spremni da posalju Luku Modrića i 30 miliona funti Totenhemu, kako bi doveli Gereta Bejla u svoje redove

Madriđani nijesu jedini koji se interesuju za ovog igrača. Pored njih, za Bejlove usluge su zainteresovani i Čelsi, Mančester Siti i Barselona, što je i igrač katalonskog tima Žerard Pike nedavno potvrdio svojom izjavom.

Ipak, kako javljaju britanski mediji, predsjednik Totenhema, Danijel Levi je spreman da učini sve da zadrži Bejla u redovima "Spursa", tako da će mu najvjerovatnije ponuditi duplo veću platu od trenutne, ne bi li ga zadržao u timu.

Portal Analitika