Društvo

Ubijen Baranin, policija uhapsila osumnjičenu za ubistvo

bar
U
Baru je pronađeno beživotno tijelo Radomira Pavićevića (70). Kako je saopšteno Portalu Analitika iz Uprave policije, obdukcijom je utvrđeno da je Pavićević ubijen, u svom stanu, hladnim oružjem.

Ubijen Baranin, policija uhapsila osumnjičenu za ubistvo
Portal AnalitikaIzvor

Brzom akcijom policije, uhapšena je S.A. (31) osumnjičena za njegovo ubistvo, saopšteno je iz policije.

Službenici PJ Bar su lišili slobode S.A. jutros, 10. marta 2013. godine oko 08,00 časova.

Osnovano se sumnja da je S.A. lišila života R.P. 07. marta 2013. godine u poslijepodnevnim časovima, u njegovoj kući u Baru.

S.A. je, kako se sumnja, sa umišljajem lišila života Pavićevića, na način, kako je saopšteno iz Uprave policije, što mu je nakon kraće verbalne prepirke zadala tri ubodne rane kuhinjskim nožem – dvije u predjelu leđa i jednu u predjelu lijeve ruke. S.A. se potom udaljila i dala u bjekstvo, a Radomir Pavićević. je usljed zadobijenih povreda preminuo.

-Krivično djelo je policiji prijavljeno juče, 09. marta 2013. godine. Policijski službenici su, odmah po prijavi preduzeli operativno – taktičke i druge policijske mjere i radnje, koje su u veoma kratkom roku dovele do identifikovanja i lišenja slobode osumnjičene. Na licu mjesta je izvršen uviđaj. Pronađen je i nož, za koji se sumnja da je korišćen u izvršenju krivičnog djela. Nož i drugi predmeti i tragovi upućeni su Forenzičkom centru na vještačenja. Osumnjičena S.A. će, uz poseban izvještaj kao dopunu krivična prijave, danas biti predata zamjeniku Višeg državnog tužioca u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinila krivično djelo ubistvo, navodi se u saopštenju policije.

 

 

 

 

Portal Analitika