Abiznis

Merkator: Nastavlja se akcija "Iz dana u dan"

08merkatorok
U sklopu Mercatorove akcije „Iz dana u dan“ svake radne sedmice od ponedjeljka do petka, kupci imaju mogućnost da za sebe izaberu artikle na akciji shodno temi dana, saopštili su iz ove kompanije.

Merkator: Nastavlja se akcija "Iz dana u dan"
Portal AnalitikaIzvor

Ponedjeljkom „Zdrav pravac“ tokom cijelog dana poklanja 10 odsto popusta na svježe cijeđene sokove, voćne salate i salate od povrća. Ovdje potrošači mogu naći svoj recept za dobro zdravlje, kupovinom cijeđenih sokova iz BIO i ECO programa, kao i i ukusnih salata od sjeckanog povrća: „Fit salata“ (šargarepa, radič i zelena salata) i „Trostruko uživanje“ (kupus, radič i zelena salata).

- „Slatki utorak“ je namijenjen svima koji vole da se slade. 12.marta, od 17 do 20h sve ljubitelje slatkog ukusa očekuje popust od 10 odsto na čokoladni rolat, Inpek ekler i Inpek konder kolač.

- U srijedu 13. marta je akcija „Po jutru se dan poznaje“. Za sve one koji vole da porane i doručkuju, od 8 do 11 časova ih očekuje 10 odsto popusta na jela sa pekare. Ove srijede na akciji su sendvič sa pilećom salamom Mercator, pizza sendvič i priganice.

- Četvrtak je dan za sve one koji nemaju kad da spremaju ručak uslijed brojnih obaveza ili pak nisu vični u kuhinji. Akcija „Ručak za ponijeti“ takođe donosi popust od 10% u vrijeme od 13 do 16h. Akcija 14. marta donosi popust na rižu sa povrćem, šopsku salatu, pečene piliće i pohovani karfiol.

- Svakoga petka, za prave domaćice i dobre kuvarice, Mercator poklanja „Recept za vikend ručak“, koji će osim u Hipermarketu biti i na Mercator Facebook stranici.

Portal Analitika