Društvo

Podgorica: Rasvijetljeno razbojništvo, osumnjičeni lišen slobode

0503hapsenje
S
lužbenici Ministarstva unutrašnjih poslova – Uprave policije rasvijetlili su sinoć počinjeno razbojništvo u Podgorici i jutros lišili slobode Ž.V. (30) iz Podgorice, zbog osnovane sumnje, da je počinio pomenuto krivično djelo.

Podgorica: Rasvijetljeno razbojništvo, osumnjičeni lišen slobode
Portal AnalitikaIzvor

Službenici Područne jedinice Podgorica su, juče oko 19 časova obaviješteni da je nad maloljetnim licem u blizini Vezirovog mosta u Podgorici izvršeno razbojništvo.

- Ž.V. je, kako se sumnja, juče, u večernjim časovima, išao za maloljetnim sedamanestogodišnjim licem, dok se kretalo u pravcu Vezirovog mosta u Podgorici, a potom prišao sa leđa ovom licu hvatajući ga oko vrata i stavljajući mu šaku na usta i sumnja se, uz prijetnju upotrebe noža, zahtijevao od lica da mu preda sve što ima kod sebe, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Nakon toga, kako se sumnja, Ž.V. je, pokušavajući da odvuče oštećeno lice u manje osvijetljen dio ulice i dalje upućujući prijetnje, oborio lice na zemlju, koje je nakon toga predalo Ž.V. mobilni telefon koji je imalo kod sebe, a potom uspjelo da se otrgne i pobjegne, dok se Ž.V. udaljio u suprotnom pravcu, ali su ga policijski službenici ubrzo pronašli, identifikovali i lišili slobode.

- Protiv Ž.V. je podnijet poseban izvještaj, zbog osnovane sumnje, da je počinio krivično djelo razbojništvo. Nakon lišenja slobode Ž.V. je, u zakonskom roku, predat nadležnom državnom tužilaštvu, na dalju nadležnost, zaključuje se u saopštenju UP.

Portal Analitika