Fudbal

Nejmar: Real? Barsa? Meni je svejedno!

Nejmar3
B
razilac Nejmar, oko kojeg se otimaju najveća imena svjetskog fudbala i dalje ima samo jednu želju, a to je da svoju fudbalsku karijeru nastavi u Evropi.

Nejmar: Real? Barsa? Meni je svejedno!
Portal AnalitikaIzvor

Nejmar je u intervjuu jednom časopisu rekao da ne zna koliko je blizu ostvarenju svog sna, ali da je odlučan u namjeri da ga ostvari, rekavši da i na Barselonu i na Real gleda istim očima.

"Nemam želju da biram između jednog ili drugog kluba. To su dva velika kluba, poštovana i oba imaju svoju istoriju i fantastične igrače."

"Barselona posljednjih godina 'plaši' cio fudbalski svijet. To je jedna od najboljih svjetskih ekipa", izajvio je Nejmar.

Nejmar je, na pominjanje mogućnosti da bi jednog dana mogao da zaigra u istom timu sa jednim od dvojice, po mnogima, trenutno najboljih igrača na svijetu, rekao da su i Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi podjednako dobri i da su obojica veliki igrači.

"Između njih dvojice nema poređenja, svaki ima svoje karakteristike. Oni su dva 'mita' dva idola, ako pitate nekoga za njih, koga bi od njih dvojice želio u ekipi, svako bi vam rekao da mu je svejedno", nije štedio riječi hvale Nejmar za dvojicu vanserijskih igrača.

Portal Analitika