Fudbal

FSCG: Izbrisani rezultati OFK Bar

FudbalskaLoptta
S
vi rezultati odigranih utakmica seniorskog tima OFK Bar u jesenjem dijelu sezone Druge crnogorske lige su izbrisani i smatra se da utakmice nijesu odigrane, saopštila je Komisija za takmičenje Fudbalskog saveza Crne Gore (FSCG).

FSCG: Izbrisani rezultati OFK Bar
Portal AnalitikaIzvor

Navodi se da naredne utakmice po kalendaru takmičenja neće biti registrovane službenim rezultatom 3:0 u korist protivnika OFK Bar.

Saopšteno je da je i kadetski tim izbrisan iz takmičenja Kadetske lige Crne Gore i da su svi rezultati odigranih utakmica izbrisani.

"Komisija za takmičenje FSCG sačiniće nove tabele za Drugu i Kadetsku ligu Crne Gore za tekuću takmičarsku sezonu", navodi se u saopštenju objavljenom na zvaničnom sajtu.

Saopšteno je da je Komisija za status i registraciju igrača donijela odluku da se fudbalerima barskog tima dozvoljava registracija za druge klubove FSCG do 15. marta.

"Komisija za status i registraciju igrača FSCG naložila je regionalnim registracionim organima da igračima registrovanim za OFK Bar omoguće registraciju za druge klubove", piše u saopštenju. (Mina)

Portal Analitika