Zabava

Voditeljka Talenta se sukobila s policajcem

ivana08
V
oditeljka emisije „Ja imam talenat“ Ivana Bajić neplanirano je zabavila putnike koji su se našli na Aerodromu „Nikola Tesla“, prenosi Blic. Ona se, naime, sukobila sa policajcem prilikom rutinskog pretresa.

Voditeljka Talenta se sukobila s policajcem
Portal AnalitikaIzvor

„Obračun“ se desio nešto poslije devet časova na kontroli prije ulaska u dio gdje su izlazi, a Bajićeva je nakon toga otputovala u London. Voditeljka je policajcu koji je pokušao da je pretrese odbrusila da „nema vremena i da žuri na let“, a pošto je on insistirao, na iznenađenje prisutnih počela je da se povlači i rve s njim.

„Prestanite, zvaću policiju“, vikala je Ivana, na što joj zabezeknuti policajac odgovorio: „Pa, gospođo, ja sam policija.“

Blicov sagovornik, koji se našao u blizini, kaže da je scena u prvom trenutku bila neprijatna, ali je ubrzo prerasla u zabavu za putnike, jer je u jednom trenutku čuvaru javnog reda i mira na aerodromu, tokom razvlačenja sa voditeljkom - ispao pendrek na pod.

Na sreću, nesporazum je brzo izglađen i Ivana Bajić je stigla na avion. Iz policijske službe nijesu željeli da daju izjavu o ovom slučaju, samo su kratko poručili: „Ne dajemo takve informacije“.

 

Portal Analitika