Muzika

MTV ADRIA: Regeton Montenegro najemitovaniji spot u 2012.

whoSee08
S
potovi bendova ''Who See'', ''S.A.R.S'' i ''Dječaci'' sinoć u Mikser hausu nagrađeni su MTV ''dabl platinum'' nagradom za najemitovanije spotove u 2012. godini na kanalima MTV Adria, prenose regionalni portali.

MTV ADRIA: Regeton Montenegro najemitovaniji spot u 2012.
Portal AnalitikaIzvor

MTV Adria nagradila je sinoć ukupno 16 izvođača. Spotovi bendova''Who See''(''Reggaeton Montenegro'') , ''S.A.R.S'' (''Perspektiva'') i ''Dječaci'' (''Lovrinac'') , emitovani su preko 800 puta na kanalima MTV Adria, čime su zavrijedili pomenutu nagradu.

Pet izvođača osvojilo je MTV platinum nagradu za preko 400 emitovanja spota na regionalnom MTV kanalu, a to su - ''Sevdah baby'' i Djixx ''Izvini dušo izvini'', ''Elemental'' za spot ''Malena'', ''Connect'' za spot ''Game Over'', Bajaga i instruktori za ''Vrijeme'' i Filip Dizdar za ''Hodaš na rukama''.

regetonM08Nagradu ''Gold'' osvojili su izvođači sa preko 200 emitovanja spota na kanalu MTV-a, a to su - Edo Maajka za spot ''Panika'', ''Urban & 4'' za spot ''Ako se napijem do smrti'', Sidarta i Lara B za spot ''Hoolywood'', ''General Woo'' spot ''Ništa se ne mijenja'', ''Once Again'' (Trash Candy) i ''Prvo ja'' (Hladno pivo).

Ovih 15 regionalnih spotova u 2012. godini dostiglo je zajedno preko 6.000 emitovanja na kanalima MTV Adria u regionu.

 

Numera ''Gangnam Style'' koju izvodi južnokorejski reper Saj najemitovanija je strana numera na MTV-u sa preko 800 emitovanja na kanalu MTV Adria.

Takođe, sinoć je promovisan i muzički Vh1 regionalni kanal, a kako je rekao Nikola Jovanović ispred MTV-a, taj kanal je još u probnoj fazi, tek se razrađuje program rada i prikupljaju se sugestije ljudi, koje bi spotove i numere htjeli na ovom kanalu da vide.

Portal Analitika