Politika

VUČUROVIĆ: Vujanovićeva kampanja prerasta u lakrdiju

vucurovic
K
ampanja predsjedničkog kandidata Filipa Vujanovića prerasta u lakrdiju, kao što je i lakrdija bila i njegova kandidatura i odluka Ustavnog suda kojom mu je ta kandidatura dozvoljena, smatraju u Demokratskom frontu.

VUČUROVIĆ: Vujanovićeva kampanja prerasta u lakrdiju
Portal AnalitikaIzvor

U saopštenju koje je Portalu Analitika poslao PR DF-a Jovan Vučurović, navodi se da u toj kampanji prednjači „u jednom krajnje neozbiljnom ponašanju i blago rečeno, čudnim izjavama“, potpredsjednik DPS-a Svetozar Marović.

Vučurović smatra da je Marović, u Đukanovićevom odsustvu, iskočio u prvi plan, te da je tako „došao do punog izražaja njegov talenat za saopštavanje svakojakih nebuloza i gluposti“.

„Mada, biće naročito zanimljivo kada se ovoj grupi koja prati Vujanovića, pridruži premijer Milo Đukanović, koji je trenutno zauzet, po sadržaju i ’ozbiljnosti’, sličnom kampanjom DPS-a u Nikšiću. Tada će tek, nakon poraza Đukanovića i DPS-a u Nikšiću, biti ,veselo’, kad se nervozni premijer bude uvjerio da je poraz njegovog predsjedničkog kandidata neminovan. Zaboraviće se tada, od Đukanovićevih izliva mržnje, svi filozofski ispadi Svetozara Marovića.

Uzroci ovakvog neozbiljnog ponašanja DPS-a i njihovih funkcionera i tokom lokalne i predsjedničke kampanje su višestruki. Prije svega, očigledno je da se ova partija i njeno rukovodstvo nalaze u političkom nokdaunu nakon otkrivanja brojnih afera kojima nema kraja, a naročito posle informacija koje su dobili u poslednja dva istraživanja javnog mnjenja, koja su radili u februaru. Jasno je da, na zadovoljstvo ogromne većine građana Crne Gore, vrijeme DPS-a prolazi i da će porazi koje će ova partija doživjeti u Nikšiću i na predsjedničkim izborima biti znak njihovog konačnog silaska sa vlasti“, navodi se u saopštenju DF-a.

 

Portal Analitika