Košarka

VITKOVAC: Lokomotiva je najjači tim koji dolazi ove godine, ali se ne predajemo!

cedomir21
U
četvrtfinalnoj utakmici Eurokupa košarkaši Budućnost Volija večeras od 19 časova u SC „Morača” dočekuju ekipu Lokomotive Kuban. Košarkaš Čedomir Vitkovac u izjavi za Portal Analitika ističe da je gostujući tim najjači koji dolazi ove godine u Podgoricu, ali da se neće predati.

VITKOVAC: Lokomotiva je najjači tim koji dolazi ove godine, ali se ne predajemo!
Portal AnalitikaIzvor

- Lokomotiva je jedna od najboljih, ako ne i najbolja ekipa koja dolazi u Podgoricu ove godine. Imaju izuzetno kvalitetne igrače, ali sigurno da je to motiv više za nas da pokažemo još bolju igru - kazao je Vitkovac za Portal Analitika.

Vitkovac je naglasio da Lokomotiva ima deset izuzetno kvalitetnih igrača.

- Lokomotiva ima deset izuetno kvalitetnih igrača, beka Džejmsa Barona, centra Aleksa Marića, Nika Kalatesa, pleja Sergeja Bikova...to su veoma dobri igrači i opet kažem da će biti veliki motiv s naše strane igrati protiv njih.

Krilni igrač Budućnosti, koji je bio proglašen za MVP 3. kola TOP 16 faze Eurokupa, kaže da je najbitnije da večeras odigraju dobro i da izbore pobjedu.

- Najbitnije mi je da odigramo dobro i da pobijedimo jer bi to bila veoma značajna pobjeda za nas.

Vitkovac je pozvao navijače i publiku da dođu u velikom broju i podrže Budućnost u najznačajnijoj utakmici.

- Volio bih da igramo u punoj sali SC „Morača”, jer nam je podrška prijeko potrebna. Mislim da je večeras prava prilika da nas navijači i publika podrže - zaključio je Vitkovac.

 

Portal Analitika