Muzika

ĐURIČIĆ: Zakazao sam Cucku jeku 3 za 10. avgust

0603dragoljubdj
Naravno da će i ove godine biti Cucke jeke, i to 10. avgusta, najavio je ekskluzivno za Portal Analitika proslavljeni bubnjar Dragoljub Đuričić.

ĐURIČIĆ: Zakazao sam Cucku jeku 3 za 10. avgust
Portal AnalitikaIzvor

Manifestacija koja, očigledno, postaje tradicionalno ljetnje okupljanje ljubitalja različitih muzičkih pravaca u selu Kobilji Do nadomak Cetinja, o ove godine će se održati drugog vikenda u avgustu.

- To je neki stalni termin koji sam odabrao. I ove godine ćemo se družiti, a više detalja će biti poznato početkom juna – kazao je on o terminu Cucke jeke 3.

Kako saznajemo, Đuričić će i ove godine pozvati bubnjare iz regiona – pa i šire – da mu se pridruže na sceni. A nakon zajedničkog nastupa sa gitaristima Srđanom Bulatovićem i Darkom Nikčevićem u petak, na koncertu posvećenom nježnijem polu, isto će najvjerovatnije ponoviti i na trećoj Cuckoj jeki.

Podsjećamo, na prošlogodišnjem spektaklu u Kobiljem Dolu bilo je 4.000 posjetilaca, koji su osim koncerta na velikom video zidu pratili i finalnu utakmicu Olimpijskog turnira u rukometu za žene, kada je Crna Gora osvojila srebro.

Portal Analitika