Abiznis

Hypo banka ponudila povoljne kredite za refinansiranje


logo_HAAB
H
ypo Alpe Adria banka AD Podgorica ponudila je budućim klijentima refinansiranje postojećih obaveza, kao i dodatno zaduženje koje se isplaćuje bez namjene, po veoma povoljnim uslovima.

Hypo banka ponudila povoljne kredite za refinansiranje
Portal AnalitikaIzvor

Kredit se prvenstveno koristi za refinansiranje svih postojećih dugova (obaveza) u drugim bankama, dok je ostatak sredstava na raspolaganju klijentu za nenamjensko trošenje. Ukoliko klijent nema obaveza (zaduženja) moguće je kompletan iznos odobrenog kredita isplatiti u gotovini.

Akcija, koja je danas startovala ima ograničenu dužinu trajanja, odnosi se na gotovinske kredite, za koje je kamatna stopa fiksna i iznosi 9,99 odsto na godišnjem nivou.

Rok otplate je do 84 mjeseca (sedam godina), a iznos kredita je od 500 do 10.000 eura.

Kredit se može odobriti bez žiranata do iznosa od 5.000 eura i roka otplate do 48 mjeseci (četiri godine) ukoliko anuitet iznosi do 40 odsto mjesečnog primanja ili manje.

Kredit se otplaćuje u jednakim mjesečnim anuitetima u eura. Zajmotražilac mora biti u stalnom radnom odnosu najmanje šest mjeseci, i stariji od 23 godine.

Osim kredita za refinasiranje, klijentu su ovom akcijom ponuđeni i povoljni uslovi za odobrenje minusa po tekućim računima (overdraft), debitne i kreditne (VISA revolving, Gold, pre paid...) kartice, SMS usluge za obavještenja o prilivima na računima, kao i sve vrste tipova štednje prilagođene njegovim potrebama, po najpovoljnijim kamatnim stopama, navodi se u saopštenju Hypo banke.

 

 

Portal Analitika