Politika

NIKČEVIĆ: Ako pobijedimo smijenićemo stare kadrove

lalaslajd
U
koliko koalicija DPS-SDP pobijedi na izborima u Nikšiću, prvi potez biće smjena aktuelnih kadrova u vrhu nikšićke opštine. Biće smijenjeni svi koji nijesu doprinijeli razvoju grada u prethodnom mandatu, rekao je u intervjuu „Pobjedi“ Radivoje Nikčević predsjednik OO DPS-a Nikšića.

NIKČEVIĆ: Ako pobijedimo smijenićemo stare kadrove
Portal AnalitikaIzvor

Nikčević je kazao da su ih građani, time što koaliciji nijesu na oktobarskim izborima dali većinsku podršku, opomenuli da postoje problemi u obavljanju vlasti u Nikšiću.

- Dio njih koji nam nije dao glas, vjerovatno je vidio izazov u nekim drugim partijama, prije svega Pozitivnoj Crnoj Gori. Ali, rok opozicionih razgovora o formiranju vlasti pokazao je da u pitanju čista prevara.Opozicija je pokazala neozbiljnost, neodgovornost pa i dilentatizam, naveo je Nikčević, dodajući da se još ne zna kandidat koalicije za predsjednika Opštine.

- Razmišljali smo da predložimo kandidata prije izbora, ali odlučili smo da sačekamo da se oni završe. Imamo nekoliko kandidata, ali ne bih pominjao njihova imena, rekao je Nikčević.

Portal Analitika