Region

Mrkonjić: Aerodrom kao Đoković

mrkonjic04
P
roglašenje Aerodroma "Nikola Tesla" za drugi u Evropi i sedmi u svijetu, po kvalitetu usluga i investicijama, veliki je uspjeh, smatra Milutin Mrkonjić, prenosi B92.

Mrkonjić: Aerodrom kao Đoković
Portal AnalitikaIzvor

Ministar saobraćaja Srbije Milutin Mrkonjić primio je u resornom ministarstvu generalnog direktora Aerorodroma "Nikola Tesla" Velimira Radosavljevića, i čestitao mu na velikom uspjehu koji je ostvarila beogradska vazdušna luka u konkurenciji sa najvećim aerodromima na svijetu.

Mrkonjić je istakao da je uspjeh koji je ostvario beogradski aerodrom samo primjer da se ozbiljnim, sistematičnim i vizionarskim radom, uprkos otežanim uslovima poslovanja mogu ostvariti evropske vrijednosti i dostići svjetski nivo, navodi se u saopštenju.

"Srbija ima što da ponudi Evropi, nije to na našu sreću samo fenomenalni teniser Đoković na koga smo ponosni. Angažovanje na aerodromu je dokaz da kada se radi na modernizaciji poslovanja i sa menadžmentom koji je sposoban, možemo da se vinemo veoma visoko", izjavio je Mrkonjić.

On je dodao "da je uvjeren kako će beogradski aerodrom i u budućnosti predstavljati Srbiju na najbolji način, kada je riječ o bezbjednosti, na planu usluga, turističke ponude i svih pratećih sadržaja".

Direktor beogradskog aerodrome Velimir Radosavljević rekao je da su rezultati i pohvale najznačajnije kada dođu iz inostranstva, kao što je u ovom slučaju došlo od miliona inostranih turista. On je istakao da mu je veliko zadovoljstvo kada se rad i rezultati menadžmenta i zaposlenih na beogradskom aerodromu prepoznaju.

"Nastavićemo da radimo na modernizaciji i osavremenjivanju aerodroma na infrastrukturi, a trudićemo se i dalje da obogaćujemo sadržaj , radimo efikasno i da sljedeći put ponovimo rezultat što je mnogo teže", rekao je Radosavljević.

 

Portal Analitika